Tanger: Gemeente waarschuwt shisha-café's en 'happy ending' massagesalons

marokko
20
16 jul '19
In Tanger is een sterke toename van massagesalons zichtbaar die meer bieden dan onschuldige massages.

De stad Tanger is onlangs getuige geweest van een sterke terugkeer van cafés en restaurants waar de waterpijp kan worden gerookt. In Place Mozart, Nejmeh en het zakelijke district is een wildgroei gaande. De café's staan bekend om drukte gedurende de late openingstijden. Omwonenden klagen steeds meer over geluidsoverlast en stankoverlast. Daarnaast trekken de cafés ook 'ongure' klanten aan zoals prostituees en drugsdealers.

Ook de vraag naar massagesalons neemt toe omdat deze voor minder dan 200DH per uur discrete seksuele diensten verstrekken onder de noemer "therapeutische massage" of "sportmassage". De massagesalons staan onder ingewijden ook bekend als plekken waar je verschillende soorten drugs kunt scoren, van karkoubi tot heroïne en cocaïne.

De gemeente Tanger heeft de afgelopen tijden veel klachten en getekende petities ontvangen, voornamelijk van inwoners van wijken die overspoeld zijn met de komst van de shisha-cafés en massagesalons. De autoriteiten hebben tijdens controles talloze schendingen geconstateerd; het niet respecteren van de openingstijden, geluidsoverlast, schenden exploitatievergunningen, slechte hygiëne en het schenden van gezondheidsnormen.

In een interview met een lokale nieuwssite zei Mohammed Afghir, ambtenaar bij de gemeente Tanger, dat bij ten minste drie shisha-cafés de vergunningen zijn ingetrokken als gevolg van de herhaalde overtredingen, en dat momenteel voorbereiding in volle gang zijn om de massagesalons aan te pakken.

© MAROKKO.NL 2019
marokko
tanger
massagesalon
prostitutie
drugs
karkoubi
happy ending
mohammed afghir
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi