Casablanca: Vader French Montana uit huis gezet (video)

lifestyle
10
19 jul 16:40
De beslissing werd genomen door de rechter.
De autoriteiten van Casablanca bereiden zich voor om de vader van Karim Kharbouch, bekend als French Montana, uit zijn appartement in Casablanca te zetten. Hij veroordeelde de 'onrechtvaardigheid' en verklaarde dat hij is opgeschrikt door zijn schoonfamilie, zegt hij tegen LeSiteInfo.


"Mijn zwagers hebben me bedrogen door me een klein appartement in een populaire wijk in Casablanca aan te bieden in ruil voor de mijne, gelegen in een bekende wijk van Casablanca. Een paar jaar later werd ik verrast door het besluit tot verwijdering door de rechtbank," legde hij uit.

"De autoriteiten hebben me 24 uur de tijd gegeven om het pand te verlaten voordat ik met geweld wordt uitgezet. Ik kan nergens heen. Mijn schoonfamilie heeft een lange arm en ik eis dat er een onderzoekscommissie komt om mijn rechten te verdedigen en de daders te straffen."

Wat zijn zoon betreft, verzekerde hij dat French Montana ook niets aan dit onrecht kan doen. "Mijn zoon weet dat deze familie tot alles in staat is en vroeg me om te stoppen met het publiceren van video's om deze mensen te veroordelen. Ze zijn betrokken bij verschillende gevallen van diefstal, verduistering en fraude, maar zijn nooit gestraft. 
© MAROKKO.NL 2019
marokko
casablanca
french montana
dakloos
vader
karim kharbouch
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
team marokko
vahid halilhodžić
libië
oujda
vriendschappelijk
turkije
gabon
stade honneur
syrië
terrorisme
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi