Koning Mohammed VI feliciteert Algerije met winst Afrika Cup (video)

buitenland
4
20 jul 13:51
Koning Mohammed VI feliciteerde Abdelkader Bensalah na de overwinning van het nationale team in de finale van de Africa Cup
Koning Mohammed VI heeft Abdelkader Bensalah, waarnemend staatshoofd van Algerije, gefeliciteerd na de overwinning van het Algerijnse nationale voetbalelftal in de finale van de Africa Cup in Egypte 2019.

"Het is prettig voor mij om uiting te geven aan het Algerijnse broederlijke volk, ter gelegenheid van de welverdiende overwinning van hun nationale voetbalselectie in de finale van de African Cup of Nations 2019" leest de verklaring. "De warmste felicitaties voor deze continentale voetbalprestatie en voor al het Algerijnse voetbal."

Algerije won gisteravond voor de tweede keer ooit de Afrika Cup door Senegal in de finale met 0-1 te verslaan. Het is voor Algerije na 1990 de tweede keer dat het de beste ploeg van het continent is. Senegal stond voor de tweede keer in de finale en verloor net als in 2002 de eindstrijd. In heel Marokko werd de winst van buurland Algerije uitbundig gevierd.

© MAROKKO.NL 2019
marokko
mohammed vi
afrika cup
algerij
felicitaties
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
caf
verenigde staten
iran
championsleague
benjamin netanyahu
verenigd koninkrijk
gazastrook
frankrijk
jemen
israel
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
moord
afrika cup
rabat
eredivisie
daesh
mohammed vi