Koning Mohammed VI feliciteert Algerije met winst Afrika Cup (video)

buitenland
4
20 jul 13:51
Koning Mohammed VI feliciteerde Abdelkader Bensalah na de overwinning van het nationale team in de finale van de Africa Cup
Koning Mohammed VI heeft Abdelkader Bensalah, waarnemend staatshoofd van Algerije, gefeliciteerd na de overwinning van het Algerijnse nationale voetbalelftal in de finale van de Africa Cup in Egypte 2019.

"Het is prettig voor mij om uiting te geven aan het Algerijnse broederlijke volk, ter gelegenheid van de welverdiende overwinning van hun nationale voetbalselectie in de finale van de African Cup of Nations 2019" leest de verklaring. "De warmste felicitaties voor deze continentale voetbalprestatie en voor al het Algerijnse voetbal."

Algerije won gisteravond voor de tweede keer ooit de Afrika Cup door Senegal in de finale met 0-1 te verslaan. Het is voor Algerije na 1990 de tweede keer dat het de beste ploeg van het continent is. Senegal stond voor de tweede keer in de finale en verloor net als in 2002 de eindstrijd. In heel Marokko werd de winst van buurland Algerije uitbundig gevierd.

© MAROKKO.NL 2019
marokko
mohammed vi
afrika cup
algerij
felicitaties
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
vahid halilhodžić
israël
islamic jihad
gazastrook
afrika cup 2021
palestina
afc ajax
wydad
botolapro
syrië
atlasleeuwen
frmf
casablanca
team marokko
politie
marrakech
golaso
ajax
tanger
iran
verenigde staten
daesh
eredivisie
dgsn
mohammed vi