Marokkaans-Egyptische familie hardhandig uit Roemeens vliegtuig gezet (video)

buitenland
9
22 jul 11:03
In een recent video is te zien hoe een Marokkaans-Egyptische familie gedwongen uit een vliegtuig wordt verwijderd vanuit Boekarest in Roemenië naar Caïro.
In de video is de vader van het gezin in beeld, omringd door zijn Marokkaanse vrouw en hun kinderen. De Roemeense politie probeert met man en macht de vader uit het vliegtuig te zetten met op de achtergrond het hoorbare bezwaar van zijn vrouw en andere passagiers. 

De man, die is geïdentificeerd als Hassan Salama, een restauranteigenaar die in Frankrijk woont, zei dat het conflict ging over de toewijzing van een zitplaats. De moeder kreeg een plek voorin in het vliegtuig en haar zoon helemaal achterin. De moeder heeft naar verluidt haar handtas op de vloer vóór haar neer gezet, niet wetende dat dit niet is toegestaan ​​nabij een nooduitgang van het vliegtuig, met een woordenwisseling tussen het stel en de stewardessen als gevolg.


Zelfs nadat de moeder van stoel veranderde, ging het argument verder waarop het cabinepersoneel de hulp inriep van hulpdiensten op het vliegveld.

Het gezin wil naar verluidt een formele klacht indienen tegen de luchtvaartmaatschappij. De Egyptische minister van Buitenlandse Zaken, Nabila Makram, heeft de lokale pers vertelt dat ze 'de zaak volgt' en dat er 'contacten zijn gelegd met een internationale advocaat om de Egyptische burger te helpen.'
© MAROKKO.NL 2019
marokko
egypte
vliegtuig
roemenie
boekarest
cairo
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
verenigde staten
jemen
saoedi-arabië
mocromaffia
nabil b
advocaat
benjamin netanyahu
ridouan taghi
israël
derk wiersum
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi