Marokkaans-Egyptische familie hardhandig uit Roemeens vliegtuig gezet (video)

buitenland
9
22 jul 11:03
In een recent video is te zien hoe een Marokkaans-Egyptische familie gedwongen uit een vliegtuig wordt verwijderd vanuit Boekarest in Roemenië naar Caïro.
In de video is de vader van het gezin in beeld, omringd door zijn Marokkaanse vrouw en hun kinderen. De Roemeense politie probeert met man en macht de vader uit het vliegtuig te zetten met op de achtergrond het hoorbare bezwaar van zijn vrouw en andere passagiers. 

De man, die is geïdentificeerd als Hassan Salama, een restauranteigenaar die in Frankrijk woont, zei dat het conflict ging over de toewijzing van een zitplaats. De moeder kreeg een plek voorin in het vliegtuig en haar zoon helemaal achterin. De moeder heeft naar verluidt haar handtas op de vloer vóór haar neer gezet, niet wetende dat dit niet is toegestaan ​​nabij een nooduitgang van het vliegtuig, met een woordenwisseling tussen het stel en de stewardessen als gevolg.


Zelfs nadat de moeder van stoel veranderde, ging het argument verder waarop het cabinepersoneel de hulp inriep van hulpdiensten op het vliegveld.

Het gezin wil naar verluidt een formele klacht indienen tegen de luchtvaartmaatschappij. De Egyptische minister van Buitenlandse Zaken, Nabila Makram, heeft de lokale pers vertelt dat ze 'de zaak volgt' en dat er 'contacten zijn gelegd met een internationale advocaat om de Egyptische burger te helpen.'
© MAROKKO.NL 2019
marokko
egypte
vliegtuig
roemenie
boekarest
cairo
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
algerije
gabon
chan 2020
vriendschappelijk
berkane
turkije
islamitisch onderwijs
cornelius haga lyceum
rico verhoeven
chan2020
atlasleeuwen
frmf
casablanca
politie
marrakech
team marokko
tanger
ajax
iran
golaso
spanje
daesh
dgsn
moord
mohammed vi