Hakim Ziyech eerder terug bij Ajax

marokko
0
22 jul '19
Trainer Erik ten Hag van Ajax kan eerder dan verwacht weer beschikken over Hakim Ziyech en André Onana.

De twee basisspelers uit de Amsterdamse kampioensploeg hadden eigenlijk nog vakantie, omdat ze deze zomer met hun land actief waren op het toernooi om de Afrika Cup. "Ze hebben me beiden gebeld. Eigenlijk hadden ze nog even vakantie, maar ze zijn heel gemotiveerd om weer te beginnen", zei Ten Hag na de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding.

Met Ziyech en Onana als toeschouwers op de tribunes van het Olympisch Stadion verloor Ajax van Panathinaikos (1-2). De Marokkaanse spelmaker had eerder op de dag al getraind, de doelman uit Kameroen staat dinsdag voor het eerst weer op het veld. Mogelijk zijn Ziyech en Onana zaterdag al inzetbaar in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV.

"De resultaten in de voorbereiding waren redelijk tot goed, afgezien dan van deze wedstrijd", zei Ten Hag na het verloren duel met Panathinaikos. "Feit is dat we nu gaan beginnen. We moeten er klaar voor zijn." Ten Hag wacht nog op de terugkeer van Noussair Mazraoui, Nicolás Tagliafico en David Neres.

© ANP 2019
marokko
atlasleeuwen
afrika cup
can 2019
caf
hakim ziyech
noussair mazraoui
erik ten hag
ajax
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi