Marokkaanse toeristen-politie stapt over op quads

marokko
0
26 jul '19
De koninklijke gendarmerie in de regio Marrakech-Safi zijn begonnen met het gebruik van quads voor een betere toeristenveiligheid.
Na de gruwelijke Imlil-moorden namen de autoriteiten in de regio Marrakech-Safi preventieve maatregelen om de toeristische sector in de regio te beschermen. Na de komst van controleposten en bewakingscamera's zijn officieren van de gendarmerie nu ook uitgerust met quads.

Lokale autoriteiten blijven de preventieve maatregelen versterken om incidenten te voorkomen die vergelijkbaar zijn met de moord op de twee Scandinavische toeristen in Imlil. Ze hebben concrete acties ondernomen om groepsreizigers te beschermen tijdens hun reizen in Marokko.

Op 22 juli verstrekte de Koninklijke Gendarmerie quads aan haar eenheden en haar mobiele officieren. De voertuigen zijn bedoeld om toeristen te beschermen tijdens hun bezoek aan de regio Marrakech-Safi. De regio heeft gedurende het hele jaar te maken met een ​​grote toeristeninstroom. De flexibele all-terrain vierwielers zijn beter in staat om door het afwisselende terrein in de regio te navigeren.

De quads zullen naar verwachting worden gebruikt in toeristisch vriendelijke valleien en skigebieden zoals Ourika, Oukeimeden, Asni, Moulay Brahim en Imlil. Deze veiligheidsmaatregelen in deze gebieden werden aanzienlijk versterkt na de Imlil-moorden.
© MAROKKO.NL 2019
marokko
marrakech
safi
ourika
oukeimeden
asni
moulay brahim
imlil
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi