Marokkaanse toeristen-politie stapt over op quads

buitenland
0
26 jul 14:18
De koninklijke gendarmerie in de regio Marrakech-Safi zijn begonnen met het gebruik van quads voor een betere toeristenveiligheid.
Na de gruwelijke Imlil-moorden namen de autoriteiten in de regio Marrakech-Safi preventieve maatregelen om de toeristische sector in de regio te beschermen. Na de komst van controleposten en bewakingscamera's zijn officieren van de gendarmerie nu ook uitgerust met quads.

Lokale autoriteiten blijven de preventieve maatregelen versterken om incidenten te voorkomen die vergelijkbaar zijn met de moord op de twee Scandinavische toeristen in Imlil. Ze hebben concrete acties ondernomen om groepsreizigers te beschermen tijdens hun reizen in Marokko.

Op 22 juli verstrekte de Koninklijke Gendarmerie quads aan haar eenheden en haar mobiele officieren. De voertuigen zijn bedoeld om toeristen te beschermen tijdens hun bezoek aan de regio Marrakech-Safi. De regio heeft gedurende het hele jaar te maken met een ​​grote toeristeninstroom. De flexibele all-terrain vierwielers zijn beter in staat om door het afwisselende terrein in de regio te navigeren.

De quads zullen naar verwachting worden gebruikt in toeristisch vriendelijke valleien en skigebieden zoals Ourika, Oukeimeden, Asni, Moulay Brahim en Imlil. Deze veiligheidsmaatregelen in deze gebieden werden aanzienlijk versterkt na de Imlil-moorden.
© MAROKKO.NL 2019
marokko
marrakech
safi
ourika
oukeimeden
asni
moulay brahim
imlil
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
caf
verenigde staten
iran
championsleague
benjamin netanyahu
verenigd koninkrijk
gazastrook
frankrijk
jemen
israel
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
moord
afrika cup
rabat
eredivisie
daesh
mohammed vi