Rayhi schiet Sparta langs ADO

sport
0
17 aug 20:34
De via de play-offs naar de eredivisie gepromoveerde club won zaterdag ook bij ADO Den Haag: 1-2.
Sparta Rotterdam kent een uitstekende seizoensstart. Eerder was Sparta met 4-1 te sterk voor VVV-Venlo en ook pakte het team van trainer Henk Fraser een punt bij Feyenoord (2-2). Met zeven punten is Sparta voorlopig, samen met Ajax en Vitesse, gedeeld koploper.

ADO heeft de selectie nog niet op orde, zo bleek ook zaterdag weer. Afgelopen week vertrok Abdenasser El Khayati naar Qatar SC en zonder de clubtopscorer van vorig seizoen heeft ADO het moeilijk. Na nederlagen tegen FC Utrecht (2-4) en PSV (3-1) hoopte ADO tegen Sparta de eerste punten van het seizoen te behalen.

Sparta had echter de overhand. Mohamed Rayhi opende in de 26e minuut op fraaie wijze de score. De middenvelder schoot de bal hoog en hard achter doelman Robert Zwinkels. Na een goede steekpass van Halil Dervisoglu maakte Rayhi ook de 0-2. Rayhi scoorde dit seizoen ook al tegen Feyenoord.

ADO-trainer Alfons Groenendijk bracht aan het begin van de tweede helft Elson Hooi en Bilal Ould-Chikh in de ploeg. Een kwartier voor tijd was het ook de beurt aan Michiel Kramer. Kort daarna viel de aansluitingstreffer. Lex Immers kopte raak uit een hoekschop. Sparta hield in de hectische slotfase stand.

© MAROKKO.NL 2019
sparta
abdenasser el khayati
mohamed rayhi
qatar sc
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
caf
iran
jemen
islamitisch onderwijs
saoedi-arabiƫ
saoedi-arabie
benjamin netanyahu
saudi aramco
frankrijk
arie slob
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
moord
afrika cup
rabat
eredivisie
daesh
mohammed vi