Zoekend Marokko speelt gelijk tegen Burkina Faso

sport
49
6 sep 23:00
Marokko trad vanavond in Marrakech aan tegen Burkina Faso in een vriendschappelijke wedstrijd.
De Atlasleeuwen namen het op tegen Les Etalons (De Hengsten) en begonnen aanvallend aan de wedstrijd. In de eerste helft stichtten de bezoekers een aantal keer gevaar in de zestien van Marokko, maar tot een doelpunt kwam het niet. Marokko kende in de eerste helft twee gevaarlijke momenten en die kwamen allebei via de linkervoet van Ziyech. 

In de tweede helft kreeg Marokko kort na rust een penalty nadat Dirar neerging in de zestien, en Ziyech die achter de bal stond schoot de bal door het midden en kon makkelijk gered worden door de doelman. Marokko drukte na de gemiste strafschop door, maar het was Burkina Faso die bijna tot scoren kwam. In de 62e minuut mocht Taarabt zijn rentree maken en kwam hij in de ploeg voor Nordin Amrabat.

Burkina Faso bleef gevaarlijk counteren en in de 71e minuut was het raak na een enorme blunder van doelman Munir die een houdbare schot uit zijn handen liet glippen. Pas in de 88e minuut wist Feddal de bal in de doel te werken na een voorzet van Carcela die bij Abdelhamid belandde en deze kopte de bal terug en zo wist Marokko de gelijkmaker te produceren.

Marokko speelde al met al een matige wedstrijd. Aanstaande dinsdag spelen de Leeuwen van de Atlas nog een vriendschappelijke wedstrijd, dit keer tegen Niger. 
© Redactie 2019
atlasleeuwen
marokko
burkinafaso
marrakech
frmf
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
algerije
chan 2020
berkane
chan2020
houcine ammouta
badr hari
rico verhoeven
gabon
glory kickboxing
eredivisie
atlasleeuwen
frmf
casablanca
politie
marrakech
team marokko
tanger
ajax
iran
golaso
spanje
daesh
dgsn
moord
mohammed vi