Lokaal Marokko wint oefeninterland met 1-0 van Burkina Faso

marokko
0
9 sep '19
Lokaal Marokko speelde vandaag een oefeninterland in de aanloop van de kwalificatiewedstrijd tegen Algerije.

Marokko die afgelopen week al oefende tegen Niger (2-0 winst) speelde een matige wedstrijd in Marrakech maar trokken toch in de slotfase aan het langste eind.

Houcine Ammouta die nieuwe trainer van lokaal Marokko begon met een aanvallende opstelling met El Kaabi als diepe spits. De A-international kon maar weinig gevaar stichten en werd in de tweede helft vervangen door Raja Casablanca aanvaller Ayoub Nanah. Marokko bleef maar aanvallen en kwam pas in de 81e minuut op voorsprong door een voorzet van Badi Aouk en die werd ingekopt door Karim el Barkaoui.

Marokko speelt deze maand nog de eerste wedstrijd van de tweeluik tegen Algerije en doet mee voor kwalificatie voor de CHAN 2020 in Ethiopie.