RSB Berkane verliest uit in Ghana en Husa Agadir speelt gelijk tegen Al-Ittihad

1
14 sep '19
Vandaag stonden twee wedstrijden in de CAF Confederations cup van de Marokkaanse clubs RSB Berkane en Husa Agadir op het programma.

RSB Berkane en Husa Agadir speelden vandaag de eerste wedstrijd in de kwalificatieronde voor de CAF Confederations cup. RSB speelde uit tegen Ashanti uit Ghana en verloor de wedstrijd met 3-2, nadat het goed terugkwam van een 2-0 achterstand. RSB kwam al in de 16e minuut op achterstand en in de eerste helft werd het nog 2-0 voor de thuisploeg. In de tweede helft begon RSB goed en kwam het snel op 1-1 en kort daarna maakte de finalist van vorig seizoen nog de gelijkmaker. Husa Agadir speelde uit tegen het Libische Al-Ittihad en stond lang op 1-

Husa Agadir speelde uit tegen het Libische Al-Ittihad en stond lang op een 1-0 voorsprong, maar Al-Ittihad maakte echter laat in de wedstrijd nog de 1-1. Beide Marokkaanse clubs spelen op 27 september de returnwedstrijden in Marokko en maken beide clubs een grote kans om door te stoten naar de groepsfase.