RAM verwijdert stoelen om comfort passagiers te verbeteren

buitenland
2
19 sep 19:21
RAM zegt dat de beslissing geleidelijk zal worden geïmplementeerd om het dagelijkse programma van het bedrijf niet te verstoren.
De Marokkaanse vliegdienst Royal Air Maroc (RAM) heeft aangekondigd het aantal stoelen op zijn Boeing 737-800-vluchten te verminderen om het comfort van de passagier te vergroten. Het initiatief is een antwoord op de aanhoudende kritiek die het bedrijf de afgelopen maanden op verschillende sociale mediaplatforms heeft ontvangen.

Volgens het bedrijf worden 35 vluchten beïnvloed door de maatregel die vooral is bedoeld om passagiers in de economy class aan te spreken. De verandering zal geleidelijk worden geïmplementeerd om het dagelijkse vertrek- en aankomstprogramma van het bedrijf niet te verstoren.

De Boeing 737-800-vluchten van RAM bestaan ​​uit 159 stoelen in de economy class en 12 stoelen in de business class. Na de wijziging zullen er nog maar 147 stoelen in de economy class overblijven, 12 minder dan nu. Minder stoelen betekent meer beenruimte.

Kritiek door Britse ambassadeur
De Britse ambassadeur in Rabat, Thomas Reilly, wordt alom gecrediteerd voor het beïnvloeden van de verandering die nu door RAM worden doorgevoerd. Zijn scherpe kritiek op RAM, wiens vluchten hij consequent heeft gebruikt in zijn laatste reizen tussen Casablanca en Londen, is de aandacht van de RAM-directie niet ontgaan.

De Britse diplomaat is zeer actief op sociale netwerken en heeft een grote aanhang op Twitter. In een tweet op 26 juni vorig jaar klaagde ambassadeur Reilly dat zijn RAM-vlucht Londen-Casablanca 'meer dan een uur te laat' aankwam. In dezelfde tweet klaagde de Britse functionaris ook dat ze bij de landing in Casablanca bijna een uur moesten wachten op hun bagage. "Het is niet verwonderlijk als mensen geïrriteerd raken," zei hij. Voor veel klanten van RAM werd een bekend beeld geschetst.

Op 12 juni klaagde Reilley over een sombere en oncomfortabele ervaring aan boord van een krappe vlucht tussen Londen en Casablanca. Hij tweette: "Net geland in Casablanca na een echt krappe en ongemakkelijke vlucht op RAM. Ligt het aan mij of hebben ze de beenruimte tussen de zitrijen verkleind?" De tweets zijn inmiddels verwijderd. 
© MAROKKO.NL 2019
marokko
royal air maroc
ram
boeing 737-800
cabine
beenruimte
economy
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
team marokko
gabon
vriendschappelijk
vahid halilhodžić
turkije
syrië
islamitisch onderwijs
cornelius haga lyceum
racisme
golaso
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi