Transfer Talks: voormalig toptalent Jaadi duikt op in Botola Pro

sport
0
20 sep 10:46
Een van de sterkhouders van dat Marokko U17-elftal wat in 2013 op het WK stond in de Verenigde Arabische Emiraten, sloot zich onlangs aan bij middenmoter Raja Beni Mellal.
Na ruim een half seizoen zonder club te hebben gezeten na zijn vertrek bij Udinese sloot de nu 23-jarige Nabil Jaadi zich afgelopen maand januari aan bij het Roemeense Dinamo Boekarest. De rechtsbuiten die ooit als één van de 'eyecatchers' gold binnen de Marokkaanse voetbalbond FRMF - met het oog op doorstroming naar de hoofdmacht - werd voor deze stap diverse malen uitgeleend door de Serie A-formatie. Zo deed Udinese hem van de hand aan respectievelijk Granada CF, Ascoli, het Portugese SC Olhanense en tenslotte aan Asteras Tripoli uit de hoogste voetbalafdeling van Griekenland. 

Waar hem ooit een veelbelovende carrière werd toegedicht, mag de vleugelaanvaller het nu op nog relatief zeer jonge leeftijd gaan proberen op het hoogste Marokkaanse niveau. Onduidelijk is overigens nog voor hoe lang Raja Beni Mellal het jeugdproduct van RSC Anderlecht heeft vastgelegd. 

Als jeugdinternational kwam Jaadi behalve voor de Marokkaanse vertegenwoordigde elftallen U17, U20 en U23 hiervoor ook nog uit voor die van 'de Rode Duivels'. Daar stond zijn naam gedurende 13 interlands op het wedstrijdformulier namens Belgie U15 en U16. 

Photocredit: FIFA.com
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
nabil jaadi
raja beni mellal
botola pro
frmf
jong marokko
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
team marokko
gabon
turkije
vriendschappelijk
vahid halilhodžić
syrië
cornelius haga lyceum
islamitisch onderwijs
arie slob
racisme
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi