MATCHDAY: Lokaal Marokko treft Algerije voor kwalificatie CHAN 2020 (video)

marokko
17
21 sep '19
Een mooie derbypot vanavond in het Algerijnse Blida, in de laatste ronde van de kwalificatiereeks van de CHAN 2020 moet Lokaal Marokko over twee wedstrijden af zien te rekenen met het buurland.

Vanavond neemt het elftal van bondscoach Houcine Ammouta de op één na laatste horde in aanloop naar dat felbegeerde ticket voor de CHAN 2020. De variant van de Afrika Cup, maar dan enkel met spelers uit de lokale competities, werd in de vorige editie nog veiliggesteld. Daar waar het toen de inmiddels afgezwaaide Jamal Sellami was die met de scepter zwaaide, buigt de 49-jarige Ammouta zich sindskort over het B-elftal van de Marokkaanse bond. 

Met een nagenoeg fit gehouden selectie reisde hij onlangs af naar het Algerijnse Blida waar klokslag 20:45 vanavond (Nederlandse tijd) de heenfase van deze laatste kwalificatieronde afgewerkt zal worden. De bondscoach zal echter alleen geen beroep kunnen doen op een tweetal spelers, te weten: Ayoub el Kaabi (Wydad Casablanca) én Mahmoud Benhalib (Raja Casablanca). Die hebben zich wegens blessure afgemeld bij hun keuzeheer. 

Wedstrijdgegevens (lokaal) Algerije - Marokko:
tijd: 21:45 (Nederlandse tijd)
stadion: Stade Mustapha Tchaker
arbitrage: Joshua Bondo (Botswana)
zender: Arryadia (internationale uitzending)

Beelden van de laatste groepstraining in aanloop naar #ALGMAR:

Photocredit: FRMF.ma

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
chan 2020
houcine ammouta
algerije
kwalificatie
blida
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?