Amrabat spreekt gerucht tegen: 'Nooit om salarisverhoging gevraagd'

sport
0
22 sep '19
Op een redelijk emotionele wijze ontkracht de inmiddels 32-jarige Marokkaans-international de recent ingezette geruchtencarrousel.
Daar waar vanmiddag nog verschillende geruchten de ronde deden over exorbitante salariseisen van Al Nassr-rechtsbuiten Nordin Amrabat, doet de speler in kwestie zojuist via de eigen kanalen uit de doeken dat die geruchten rechtstreeks de prullenmand in kunnen. Het verhaal ging dat de voormalig speler van onder andere CD Leganès, Watford FC, Galatasaray en Kayserispor de clubleiding van de Saoediërs onder druk zou hebben gezet. Zowel speler als zaakwaarnemer gaven aan uit te gaan wijken naar een andere club als Al Nassr geen gehoor zou geven aan de salariswensen.

Dat verhaal lijkt onjuist, aldus Amrabat die via Twitter zijn beklag doet over deze volgens hem wel héél erg misleidende berichtgeving. In Riyadh ligt de vleugelaanvaller nog tot medio 2021 vast, vlak na het voor hem succesvol verlopen WK 2018 werd hij voor een niet nader te noemen bedrag overgenomen van Premier League-formatie Watford FC. Photocredit: Hespress.ma
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
nordin amrabat
al nassr
saudi professional league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
china
wuhan
hubei
transfer talks
frankrijk
syrië
saoedi-arabië
geruchtenmolen
botolapro
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
politie
verenigde staten
eredivisie
iran
turkije
hakim ziyech
marrakech
caf
daesh
mohammed vi