'Idrissi heeft wederom voorselectie op zak voor #TeamMarokko'

sport
0
23 sep '19
Na te hebben geschitterd door afwezigheid tijdens de vorige interlandperiode, heeft bondscoach Vahid Halilhodzic Oussama Idrissi wéér opgenomen in zijn voorlopige selectie.
Uitgaande van wat momenteel de ronde doet in de Marokkaanse media, lijkt de 23-jarige linksbuiten van AZ Alkmaar een voorselectie op zak te hebben. Waar hij gedurende de vorige interlandperiode (red. Burkina Faso- en Niger-thuis, vriendschappelijk) geen deel uit mocht maken van de 27-koppige definitieve selectie, lijkt het er nu op dat zijn kansen vergroot zijn op het figureren als A-international tegen respectievelijk Libië en Gabon. #TeamMarokko neemt het dan namelijk vriendschappelijk op tegen beide landen, te weten op 11 en 15 oktober, dit ter gelegenheid van de naderende kwalificatiereeks voor de Afrika Cup van 2021.  

Behalve Idrissi zouden ook Abderazzak Hamdallah en een aantal prominente krachten uit de Botola Pro voorgeselecteerd zijn. De laatste keer dat Idrissi binnen de lijnen kwam namens zijn vaderland dateert alweer van de afgelopen Afrika Cup, toen tijdens de desastreus verlopen achtste finale tegen Benin waar #TeamMarokko het in de reguliere strafschoppenreeks moest afleggen tegen de voetbaldwerg (red. 2-5, 5 juli jl.). 

Photocredit: CAFOnline.com
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
oussama idrissi
az alkmaar
frmf
team marokko
voorselectie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
china
wuhan
transfer talks
hubei
saoedi-arabië
duitsland
geruchtenmolen
botolapro
syrië
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
politie
verenigde staten
eredivisie
iran
turkije
hakim ziyech
marrakech
caf
daesh
mohammed vi