Boulahrouz adviseert KNVB: 'Ga met die Marokkaanse jongens zitten' (video)

marokko
33
23 sep '19
De voormalig Oranje-international - tijdens z'n actieve carrière veelal betiteld met 'de Kannibaal - denkt te weten hoe de KNVB alsnog succesvol nieuwe Marokkaanse krachten voor Oranje kan strikken.

Het was niet alleen bij NOS Studio Voetbal waar gisteravond de langslepende discussie rondom Marokkaans-Nederlandse voetballers en hun interlandwensen weer werd aangewakkerd. Ook bij Ziggo's Rondo viel de naam van Mohammed Ihattaren én dus het misgrijpen van de KNVB als het om exceptioneel getalenteerde voetballers gaat met een dubbel paspoort. Een van de tafelgasten bij het voetbalactualiteitenprogramma van Jack van Gelder was dus Khalid Boulahrouz. Hij werd terecht bevraagd over wat de KNVB mogelijk nog meer kan doen om wel aan het langste eind te trekken en dus scenario's als die van Hakim Ziyech, Ousamma Idrissi, Noussair Mazraoui én Sofyan Amrabat te voorkomen. 

Bekijk hieronder het fragment uit de uitzending van gisteren waarin de 35-voudig Oranje-international zijn licht laat schijnen over de veelbesproken kwestie:

Photocredit: @ZS_Voetbal (Twitter)

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
khalid boulahrouz
rondo
ziggo sport
jack van gelder
knvb
oranje
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi