Wydad verliest met 3-1 in beladen klassieker tegen FAR Rabat

sport
9
24 sep '19
Wydad heeft vandaag in de achtste finale van de beker verassend met 1-3 verloren in eigen huis.

De kampioen van vorig seizoen speelde een matige wedstrijd en kon weinig gevaar stichten op de helft van de tegenstander. De eerste helft eindigde in een 0-0 gelijkspel en in de tweede helft bleven de bezoekers verdedigend spelen en loeren op uitbraak in de counter. Het was echter FAR Rabat die de 1-0 wist te maken in de 49e minuut na een gigantische blunder van doelman Yassine el Gharroubi die de bal in de voeten van de tegenstander speelde. 

Wydad ging steeds meer risico nemen en dat resulteerde in een aantal gevaarlijke counters van FAR Rabat. De 2-0 kwam pas in de 85e minuut na een schot van de aanvaller van FAR die slecht werd verwerkt door de doelman en binnengegleden kon worden door invaller Reda Salim. 

Wydad probeerde nog wat terug te doen en in de 90e minuut was het international El Kaabi die de bal na een scrimmage in het doel wist te tikken. Kort daarna was het meteen weer raak aan de overkant en was het weer de jonge aanvaller Reda Salim die de doelman fraai omspeelde na een heerlijke steekbal van de Ivoriaan Joseph Guede. Deze uitslag betekend dat Wydad uit de beker ligt en bekert FAR door naar de kwartfinale van de Coupe Du Throne. 

© Redactie 2019
atlasleeuwen
far
wydad
casablanca
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi