'#TeamMarokko speelt aankomende interlands in Oujda en El Jadida'

marokko
5
26 sep '19
Anders dan vaak het geval is kiest de Marokkaanse voetbalbond FRMF nu twee totaal andere speelhavens uit voor deze nog af te werken interlands.

Uitgaande van wat momenteel de ronde doet in de Marokkaanse media lijkt men uit te gaan wijken naar Oujda en El Jadida. De eerstvolgende keren dat we #TeamMarokko weer in actie zien zal op 11 en 15 oktober zijn, dan fungeren respectievelijk Libië en Gabon als sparringpartner. Waar men dus normaal gesproken het Grand Stade de Marrakech, het Stade Mohammed V van Casablanca óf het Stade Adrar in Agadir in gebruik neemt, gooit de FRMF nu de boeg om. De Libiërs zullen in het Stade d'Honneur, thuishaven van MCO Oujda getrotseerd worden, 'Les Panthères' mogen zich vervolgens vier dagen later in het Stade El Abdi in El Jadida meten met hun Marokkaanse opponent. 

Verder berichtten lokale media met het nieuws dat bondscoach Vahid Halilhodžić flink uit de vijver heeft gevist die zich de Botola Pro noemt. Liefst negen spelers uit het Marokkaanse hoogste niveau zouden zijn opgenomen in de voorselectie van de 67-jarige Bosniër. Zo mogen onder andere Walid El Karti, Ahmed Reda Tagnaouti en Mohamed Nahiri - allen actief voor Wydad Casablanca - nog hopen op een definitieve uitverkiezing voor het 'grote Marokko'.

Photocredit: FRMF.ma  

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
frmf
team marokko
oefeninterlands
oujda
el jadida
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi