Idrissi trefzeker voor AZ in ruime winstpartij tegen Feyenoord

sport
0
26 sep '19
Oussama Idrissi was vandaag trefzeker in de ruime overwinning tegen Feyenoord in de eredivisie.

AZ Alkmaar speelde vandaag de uitwedstrijd in Kuip onder regenachtige omstandigheden. de uitploeg begon aanvallend aan de wedstrijd en stichtte veel gevaar op de helft van Feyenoord.

Idrissi begon op de linkerflank en was constant dreigend in de counter tegen het matig spelende Feyenoord. Vlak voor rust wist de Alkmaarders op een 1-0 voorsprong te komen door aanvaller Myron Boadu en vlak na rust was het Calvin Stengs die voor de 2-0 voorsprong zorgde.

Na de tweede tegentreffer ging Feyenoord vol op de aanval spelen en dat resulteerde tot een aantal gevaarlijke counters voor AZ. In de slotfase wist de Marokkaans international na een blunder van doelman Kenneth Vermeer van dichtbij de eindstand van 3-0 op het scorebord zetten.