VIDEOGOAL: FC Eindhoven's Bourard maakt er twee tegen SC Telstar (video)

marokko
0
28 sep '19
Een vruchtbaar avondje was het voor de middenvelder van FC Eindhoven, met twee treffers een keurig aandeel in de met 4-1 gewonnen competitieontmoeting tegen SC Telstar.

Na gisteravond komt de teller op twee treffers uit zeven duels te staan in de Keuken Kampioen Divisie, het tweede seizoen dat de voormalig België U18-international zijn talenten mag etaleren in de Nederlandse tweede voetbalafdeling. Zijn jeugdopleiding genoot hij RSC Anderlecht waarna de nu 23-jarige aanvaller in 2016 de overstap maakte naar de Jupiler Pro League, in de kleuren van VV St. Truiden. 

Als leeftijdsgenoot van voormalig PSV'er Zakaria Bakkali, waren ze vaak samen te vinden op de pleintjes in Luik. Laatstgenoemde verruilde na veel rumoer PSV voor Valencia CF, speelde daarna nog voor Deportivo de La Coruña en staat tegenwoordig onder contract bij RSC Anderlecht. Uitwijken deed hij tevergeefs - ook na concrete interesse van de Marokkaanse voetbalbond FRMF - naar 'de Rode Duivels'. Daar bleef zijn betrokkenheid beperkt tot twee caps. 

Photocredit: FOX Sports NL

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
samy bourard
fc eindhoven
keuken kampioen divisie
golaso
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?