Geschorste Tagnaouti bedankt op social media fans voor hun steun

sport
0
30 sep '19
Wydad Casablanca doelman en international Reda Tagnaouti bedankte gisteren na de gewonnen Champions League wedstrijd in eigen huis op zijn instagram pagina zijn fans voor hun onvoorwaardelijke steun.

De doelman werd vorige week nog door de FRMF voor drie maanden geschorst voor alle nationale elftallen van Marokko nadat hij een blessure simuleerde vlak na de bekendmaking van het basiselftal van Marokko in de wedstrijd tegen Algerije. De jonge doelman weigerde om op de bank te zitten tijdens deze wedstrijd en is daarvoor nu hard gestraft. 

Volgens de voetbalbond getuigt het gebrek aan professionalisme en discipline door deze actie van de doelman en schorst de bond de doelman en mag hij komende drie maanden geen wedstrijd spelen voor de nationale ploeg van Marokko. 

Deze beslissing kan veel invloed hebben op de plek van de doelman bij de nationale ploeg aangezien Anas Zniti nu automatisch derde doelman wordt. Andere keepers in de Marokkaanse competitie kunnen zich in de kijker spelen voor de nationale ploeg in de komende maanden en mist Reda Tagnaouti twee oefeninterlands en twee officiele kwalificatiewedstrijden tijdens zijn schorsing. 

reda_tagnaouti Geverifieerdاشكركم جزيل الشكر على دعمكم وتشجيعاتكم ومحبتكم اللتي تمنحني القوة على المزيد من العمل والاجتهاد سأعود
اكثر قوة من السابق ان شاء الله your love makes me strong

© Redactie 2019
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
tagnaouti
wydad
casablanca
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?