Paul Put nieuwe technisch directeur van Wydad Casablanca

sport
5
30 sep '19
De voorzitter van Wydad Casablanca heeft een nieuwe technisch directeur gestrikt, de belg Paul Put die op de afgelopen Afrika Cup nog de bondscoach was van Guinee.

Sinds het vertrek van trainer Faouzi Benzarti die met Wydad kampioen werd en de finale van de CAF Champions League bereikte is voorzitter Said Naciri bezig met het herstructureren van de technische staf van de club. 

De Belg Paul Put is de nieuwe technisch directeur en tekende een contract voor drie seizoenen en neemt hij veel kennis en ervaring mee van het Afrikaanse voetbal. Put was op het Afrikaanse continent werkzaam voor Guinee, Gambia, Kenia, Burkina Faso en de Algerijnse club USM Alger. Bij de Marokkaanse topclub zal de Belgische trainer in een andere functie werkzaam zijn en moet hij het niveau van de selectie en de ontwikkeling van de jeugdopleiding gaan vormgeven en bewaken. 

Naast het aantrekken van Paul Put heeft Said Badou, de broer van Badou Zaki aangesteld als keeperstrainer van alle jeugdteams en tekende hij een contract voor vier seizoenen. 

© Redactie 2019
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
paulput
wydad
casablanca
naciri
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?