Raja Casablanca wint van Hilal Al Qods in Mohammed VI Cup en stoot door naar kwartfinale

0
3 okt '19
Raja speelde vandaag de return in de achtste finale van de Mohammed VI Cup en wist de wedstrijd met 2-0 te winnen.

De Marokkaanse topclub wist thuis met 1-0 te winnen en speelde vandaag de terugwedstrijd op Palestijns grondgebied. De thuisploeg kon geen vuist maken tegen The Eagles  en Raja Casablanca kreeg in de eerste helft meerdere kansen om de score te openen. Het was nieuwkomer Fabrice Ngoma die met een knappe lage schot de score wist te openen en daarna was het de thuisploeg die tevergeefs probeerde om op gelijke hoogte te komen.

In de 82e minuut was het Ayoub Nanah die met een prachtige harde schot in de korte hoek de doelman wist te kloppen en de eindstand daarmee bepaalde. Raja Casablanca stoot door naar de kwartfinale van de competitie en begint de ploeg sterk aan dit seizoen.