UITGELICHT: vader Ihattaren herenigt zich met zijn Schepper

marokko
40
6 okt '19
Zeer droevig nieuws bereikte ons zojuist. Nadat de speler in kwestie eerder de ziekte van zijn vader kenbaar maakte, werd zojuist bekend dat Mostapha Ihattaren heen is gegaan en zicht heeft herenigd met Allah سُبْحَانَهُ وَ تَعَالَى.

De jongen waar tot voor kort aan getrokken werd, verloor vandaag zijn vader. Mohammed Ihattaren werd afgelopen weken tot hét middelpunt gemaakt van de zoveelste langslepende discussie over een nog te nemen interlandkeuze. De bondscoach van #TeamMarokko Vahid Halilhodžić riep hem op, diens collega bij Oranje Ronald Koeman contacteerde het 17-jarige toptalent van PSV, totdat de speler in kwestie zelf bekendmaakte voorlopig nog niet te willen kiezen. Een bewuste keuze, aangezien hij op dat moment de prioriteiten ergens anders had liggen. De onomstreden basiskracht wenste al zijn vrije tijd door te brengen met zijn zieke vader, de man die leed aan de dodelijke ziekte kanker, die vandaag dus zijn tol eiste. 

Van hieruit wenst de redactie van Marokko.nl Ihattaren zelf, zijn naasten én kennissen enorm veel sterkte toe in het verwerken van dit verlies. Inna Lillahi wa Inna Ilayhi Raji3oun! Dat Allah سُبْحَانَهُ وَ تَعَالَى zijn graf verruimt, zijn zondes vergeeft en hem tot één van de bewoners van het Paradijs maakt.

Janazah-gebed Mostapha Ihattaren vanmiddag na Salaat Asr in Utrecht:
Moskee Sayidina Ibrahim
Attleeplantsoen 37
3525 BA Utrecht

Photocredit: ANP

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
mohammed ihattaren
psv
eredivisie
vader
janazah
allah
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?