'Malcuit laat oproep #TeamMarokko hangen, in afwachting van 'Les Bleus'

marokko
16
7 okt '19
Bondscoach Vahid Halilhodžić lijkt nul op het rekest te krijgen, de voor ons zeer verrassende definitieve oproep van de 28-jarige SSC Napoli-back is naar alle waarschijnlijkheid tevergeefs geweest.

Uitgaande van wat momenteel de ronde doet in de Marokkaanse media lijkt het jeugdproduct van AS Monaco te hebben gepast voor een definitieve interlandcarrière namens de Marokkaanse voetbalbond. De man die tot nog toe slechts één enkel duel afwerkte in de Serie A werd eerder deze week al in verband gebracht met een weigering, met name nadat diens zaakwaarnemer tegenover het Italiaanse Radio Marte te kennen gaf dat zijn cliënt net zo verrast was als menig Marokkaans supporter na lucht te hebben gekregen van de definitieve 26-koppige selectie van de Bosnische eindverantwoordelijke. In het verleden gaf de speler in kwestie al tweemaal aan - ook nadat er bij hem gepolst werd door voormalig bondscoach Hervé Renard - af te willen wachten op een handreiking van de Franse voetbalbond FFF. 

'Wil me hier koste wat het kost in de kijker spelen voor het Franse nationale elftal'
Zo verklaarde hij februari van dit kalenderjaar nog tegen France Football het volgende: ,,'Les Bleus', dat blijft voor mij een droom én doel. Het is ook één van de redenen dat ik naar SSC Napoli ben uitgeweken. Ik wil me hier koste wat het kost in de kijker spelen van het Franse nationale elftal, wat mogelijk is bij zo'n grote club waar je nog mooiere affiches af kan werken.''

Het laatste optreden van Malcuit tijdens dit nog lopende seizoen dateert van afgelopen woensdag. Toen kwam hij in het UEFA Champions League-treffen met KRC Genk in de 57e minuut als invaller binnen de lijnen voor zijn directe concurrent op de linkervleugelpositie, Mário Rui.

Photocredit: Il Napoli Online.it

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
kevin malcuit
frmf
ssc napoli
frmf
team marokko
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?