'Eerste spelers nationale ploeg melden zich in Rabat'

marokko
0
7 okt '19
Vandaag is in Rabat de voorbereiding begonnen van de nationale ploeg voor de interlandperiode waarbij er twee wedstrijden worden gespeeld in Oujda en Tanger.
De nationale ploeg speelt op 11 oktober tegen Libië in Oujda haar eerste wedstrijd en reist daarna af naar Tanger voor het treffen met Gabon op 15 oktober. Vandaag is officieel de trainingskamp begonnen op de Maamoura trainingscentrum. Aankomende donderdag vertrekt de nationale ploeg richting Saidia waar het in de hotel zal verblijven en daarvandaan reist richting Oujda waar de wedstrijd gespeeld zal worden. 

Volgens dagblad Al Massae zijn vandaag de eerste spelers gearriveerd op het trainingskamp in Rabat en zullen de overige spelers de komende dagen aansluiten bij de trainingskamp. De bondscoach Vahid Halilhodzic zal voor het vertrek richting Oujda een persconferentie geven om zijn keuzes voor de huidige selectie uit te leggen. 

Na de wedstrijd tegen Libië zal Marokko vrijdag of zaterdagnacht vertrekken richting Tanger voor de voorbereiding op de wedstrijd tegen Gabon op 15 oktober. 
© Redactie 2019
atlasleeuwen
teammarokko
frmf
rabat
skhirat
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi