Interlands: Aguerd completeert rijtje extra opgeroepen krachten #TeamMarokko

marokko
39
8 okt '19
Naast Omar El Kaddouri, Abdelkarim Baadi mogen ook Walid El Karti én Nayef Aguerd zich gaan melden bij de A-kern van de Marokkaanse voetbalbond FRMF.

Via de eigen kanalen kwam de Marokkaanse bond gisteravond met het nieuws dat bondscoach Vahid Halilhodžić vier extra krachten heeft toegevoegd aan de selectie waar hij deze interlandperiode uit gaat putten. Ter herinnering, 'de Leeuwen van de Atlas' krijgen aankomende vrijdag in een vriendschappelijk treffen Libië voor de kiezen, vier dagen later mag de huidige nummer 39 van de FIFA Ranking zich in Tanger gaan meten met Pierre-Emerick Aubameyang en co. 

El Kaddouri routinier, Baadi, El Karti en Aguerd aan de vooravond van meer speelminuten in prille interlandcarrière
Met het oproepen van de inmiddels alweer 29-jarige El Kaddouri haalt Halilhodžić een routinier in huis. Tot aan begin 2017 - de laatste keer dat hij binnen de lijnen kwam voor het Marokkaanse elftal - was de aanvallende middenvelder van PAOK er steevast bij. Baadi, El Karti én Aguerd hebben bij elkaar een handvol interlands achter hun naam. 

Waar tot op heden nog echter niets naar buiten is gebracht over het wel of niet beschikbaar hebben van Adel Taarabt, Hakim Ziyech en Romain Saïss, lijkt de 67-jarige keuzeheer van #TeamMarokko wellicht al te hebben geschakeld op het opvangen van mogelijke afvallers. Vandaag bracht met doorgaans betrouwbare Almarssadpro naar buiten dat Noussair Mazraoui, ploeggenoot Ziyech, Taarabt en Amine Harit wel al gecheckt zijn op hun fysieke gesteld en dus mogelijke inzetbaarheid. In het midden wordt gelaten welke diagnose men uiteindelijk heeft gesteld. 

Photocredit: FRMF.ma 

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
vahid halilhodžić
team marokko
interlands
vriendschappelijk
frmf
nayef aguerd
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi