OPMERKELIJK: 'Naast Malcuit past óók Standard Luik's Amallah voor #TeamMarokko'

marokko
16
8 okt '19
Het zou heel goed kunnen dat Vahid Halilhodžić tegen de tweede 'nee' van deze nog net begonnen interlandperiode aanloopt.
Diverse Marokkaanse bronnen waaronder het doorgaans goed ingevoerde Maghrib Foot maakten vanmiddag melding van een ietwat verrassend bericht. Debutant in de definitieve selectie van #TeamMarokko, Selim Amallah, zou zijn oproep naast zich neer hebben gelegd. De nog maar 22-jarige centrale middenvelder van Standard Luik heeft zich tot op heden nog niet gemeld in Maâmoura - daar waar de 'Leeuwen van de Atlas' hun kortstondige trainingskamp beleggen - en zal dat ook in de aankomende dagen niet doen. De voormalig contractspeler van Royal Excel Moeskroen vormde naast Kevin Malcuit de andere verrassing in het 26-koppige lijstje van de Bonische keuzeheer. 

Eerder kreeg Halilhodžić dus al nul op het rekest van SSC Napoli's Malcuit
Laatstgenoemde geeft de voorkeur aan een uitverkiezing door 'Les Bleus', zo meldde France Football gisteravond. Eerder dit jaar gaf hij tegenover hetzelfde medium al aan zich koste wat het kost in de kijker te willen spelen het Franse elftal van bondscoach Didier Deschamps. Dat hij vorige zomer LOSC Lille verruilde voor SSC Napoli lag ten grondslag aan die langgekoesterde droom, de Serie A is volgens de 28-jarige back een competitie waarin hij zich nog nadrukkelijker kan presenteren aan Deschamps. Photocredit: DH.be


© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
selim amallah
team marokko
frmf
standard luik
jupiler pro league
kevin malcuit
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi