Azaitar-broers bezoeken bokslegende Mike Tyson

sport
3
10 okt 17:01
Ottman en Abu Bakr Azaitar zijn de enige Marokkanen die strijden in het Ultimate Fighting Championship (UFC).
Marokkaanse UFC-krijgers Ottman Azaitar en Abu Bakr Azaitar brachten een bezoek aan de Amerikaanse bokslegende Mike Tyson. De vechters ontmoetten de bokslegende op Tyson Ranch, een cannabisbedrijf van Tyson, gevestigd in Californië. De Marokkaanse broers deelden foto's met Tyson met een Marokkaanse vlag op hun Instagram-pagina.


De jongste van de twee broers, Ottman, kondigde zijn plannen aan om projecten met Tyson in Marokko te realiseren. De Marokkaanse vechters bezochten de Amerikaanse bokser voor een persdag. Tyson organiseerde een aantal UFC-wedstrijden om de oprichting van "Dominance MMA Management" aan te kondigen, een bedrijf dat de grootste namen in Mixed Martial Arts (MMA) samenbrengt om de grootste gevechten veilig te stellen.

Ottman en Abu Bakr staan ​​bekend als de enige Marokkanen onder bij UFC, het grootste MMA-promotiebedrijf ter wereld. De 34-jarige Abu Bakr heeft 14 overwinningen, één verlies en één gelijkspel op zijn naam staan. Zijn eerste UFC-wedstrijd was 22 juli 2018. Ottman debuteerde slechts een maand geleden op UFC en won toen zijn eerste gevecht met een indrukwekkende KO.
© MAROKKO.NL 2019
ottman azaitar
abu bakr azaitar
ufc
mike tyson
dominance mma
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
gabon
vriendschappelijk
turkije
islamitisch onderwijs
vahid halilhodžić
cornelius haga lyceum
syrië
badr hari
amsterdam
racisme
atlasleeuwen
frmf
casablanca
politie
marrakech
team marokko
tanger
ajax
iran
golaso
spanje
daesh
dgsn
moord
mohammed vi