Mazraoui keert huiswaarts, niet fit genoeg bevonden bij #TeamMarokko

sport
0
10 okt 18:37
Net zoals bij collega-international Hakim Ziyech het geval was, bleef deze interlandperiode voor Noussair Mazraoui beperkt tot een medische check.
Tegelijkertijd met het aankondigen van het alsnog oproepen van Standard Luik's Mehdi Carcela-Gonzalez, maakte men bij de bond zojuist melding van de afwezigheid van de 21-jarige Ajax-back. De achtvoudig-international voor de Amsterdammers al niet inzetbaar tegen respectievelijk Valencia CF én ADO Den Haag. Hetzelfde werd onlangs in Rabat geconstateerd door bondsarts Abderrazak Hifti. 

De laatste keer dat het jeugdproduct van Ajax binnen de lijnen kwam namens #TeamMarokko dateert van september vorige maand. Toen echter namens Jong Marokko wat in de heenfase van de laatste kwalificatieronde voor de Afrika Cup U23 nog het hoofd wist te bieden tegen de leeftijdsgenoten uit Mali. Hetzelfde affiche waarin de onomstreden basiskracht van Erik ten Hag geblesseerd raakte, de spierblessure waar hij tot op heden nog niet volledig van hersteld lijkt te zijn. 

Photocredit: FRMF.ma
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
noussair mazraoui
ajax
team marokko
interland
libië
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
gabon
vriendschappelijk
turkije
islamitisch onderwijs
vahid halilhodžić
cornelius haga lyceum
syrië
badr hari
amsterdam
racisme
atlasleeuwen
frmf
casablanca
politie
marrakech
team marokko
tanger
ajax
iran
golaso
spanje
daesh
dgsn
moord
mohammed vi