Marrakech: Royal Mansour Hotel beste in Afrika, 6e in de wereld

reizen
1
11 okt 15:05
Marrakech is de populairste stad van Marokko, elk jaar bezoeken 2 miljoen toeristen de historische medina.
Het Amerikaanse luxe en lifestyle reismagazine Conde Nast Traveler publiceerde op maandag hun nieuwe ranglijst voor de Reader's Choice Awards. In de 32e editie van de jaarlijkse enquête van het tijdschrift staat het Royal Mansour Hotel te boek als het beste hotel in Afrika en het 6e beste hotel ter wereld.

De ranglijst is gebaseerd op stemmen van meer dan 600.000 reizigers en bevat de 50 beste hotels, resorts, steden, eilanden en cruisemaatschappijen over de hele wereld. In een review over het hotel omschreef het tijdschrift het hotel als een "dromerig pronkstuk van Marokkaanse decoratieve kunst." In 2017 selecteerde Conde Nast Traveler Reader's Travel Award het Marokkaanse hotel al als de beste hotel-spa ter wereld.

Het Royal Mansour hotel bestaat uit 53 individuele riads, elk met eigen binnenplaats, woonkamer, slaapkamer en een eigen dakterras. Tot de voorzieningen van het Royal Mansour behoren onder meer meerdere binnen- en buitenzwembaden, spa's en twee gerenommeerde restaurants: La Grande Table Marocaine en La Grande Table Française. Het hotel gebruikt een ondergronds tunnelsysteem dat het personeel gebruikt om zich ongezien door het hotel te begeven.

Het prestigieuze hotel heeft de afgelopen jaren vele prijzen gewonnen en is daarmee het beste hotel in Marokko en Afrika en één van de beste hotels ter wereld. Royal Mansour was niet het enige Marokkaanse hotel op de lijst van dit jaar. La Mamounia Hotel, ook in Marrakech, staat op de 28e plaats wereldwijd.
© MAROKKO.NL 2019
marokko
marrakech
royal mansour hotel
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
algerije
chan 2020
badr hari
rico verhoeven
houcine ammouta
chan2020
berkane
eredivisie
glory kickboxing
lokaal marokko
atlasleeuwen
frmf
casablanca
politie
marrakech
team marokko
tanger
ajax
iran
golaso
spanje
daesh
dgsn
moord
mohammed vi