Standard Luik's Amallah meldt zich alsnog in Tanger, bij #TeamMarokko

sport
3
13 okt 0:37
Het zou zomaar kunnen dat de 22-jarige middenvelder aankomende dinsdag al zijn eerste opwachting maakt namens #TeamMarokko.
Selim Amallah is - anders dan men eerder deze week deed voorkomen - alsnog aangesloten bij de rest van de selectie. De contractspeler van Standard Luik heeft er vandaag meteen ook zijn eerste groepstraining op zitten namens de hoofdmacht van de Marokkaanse voetbalbond FRMF. Zoals gezegd doken er tot voor kort geruchten op in de Marokkaanse media over een mogelijke weigering van de voormalig speler van Royal Excel Moeskroen. Hij zou, net zoals SSC Napol's Kevin Malcuit deed, hebben gepast voor een interlandcarriere namens de 'Leeuwen van de Atlas'. 

Spelen namens de huidige nummer twee van de Jupiler Pro League doet Amallah sinds afgelopen zomer. De man die nog geen (jeugd)interlands voor welk land dan ook achter zijn naam heeft staan, was in het Belgische hoogste niveau tot nu al goed voor liefst twee treffers en één assist. De rechtspoot wordt veelal als centrale middenvelder geposteerd, spelen als vleugelspits op beide flanken is hem overigens ook niet onbekend. 

Ter herinnering, #TeamMarokko maakt zich sinds vandaag op voor het tweede vriendschappelijke affiche van deze interlandperiode. Dinsdagavond treft men namelijk in het Stade Ibn Battouta Pierre-Emerick Aubameyang's Gabon, de huidige nummer 88 op de FIFA Ranking.

Photocredit: LaLibre.be
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
selim amallah
team marokko
vahid halilhodžić
standard luik
frmf
tanger
gabon
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
algerije
chan 2020
berkane
chan2020
houcine ammouta
badr hari
rico verhoeven
gabon
glory kickboxing
eredivisie
atlasleeuwen
frmf
casablanca
politie
marrakech
team marokko
tanger
ajax
iran
golaso
spanje
daesh
dgsn
moord
mohammed vi