Diario SPORT: 'Real Madrid richt pijlen op Van de Beek én Ziyech'

marokko
6
13 okt '19
De Catalaanse sportkrant pakte vanmiddag met een wel héél smeuïg artikel uit over de man zonder ontsnappingsclausule.

Als we het doorgaans goed ingevoerde Diario SPORT mogen geloven dan heeft 'de Koninklijke' van Ajacieden Donny van de Beek en Hakim Ziyech topprioriteit gemaakt. De eerstgenoemde sterkhouder, daar zou de werkgever van eindverantwoordelijke Zinedine Zidane liefst €112 miljoen voor over hebben. Ziyech daarentegen, daar bereidt men in het Santiago de Bernabéu een bod van zo'n €50 à €60 miljoen voor. Verder wordt gemeld dat de huidige koploper van La Liga het liefst deze winterse transferperiode nog zaken wil doen met directeur spelersbeleid Marc Overmars. 

Ter herinnering, de 26-jarige Marokkaans-international verlengde in aanloop naar dit lopende seizoen zijn verbintenis in de Johan Cruijff ArenA. Na het openbreken van diens contract geldt de sierlijke middenvelder als grootverdiener bij de Amsterdammers. Jaarlijks zou het jeugdproduct van sc Heerenveen zo'n €4 à €5 miljoen per seizoen opstrijken, en dat terwijl hij nu tot maximaal medio 2022 vastligt bij de regerend landskampioen.

Voor dit nog lopende seizoen kan Ziyech nu al terugkijken op een keurig moyenne. Liefst vijf doelpunten en negen assists heeft de aanvaller achter zijn naam staan, dit uit 14 officiele optredens (alle competities).

Photocredit: FOX Sports MEXICO

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
hakim ziyech
ajax
real madrid
la liga
diario sport
uefa
champions league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?