'FRMF wil het land door, Laayoune volgende uitvalsbasis #TeamMarokko'

marokko
1
13 okt '19
Na afgelopen week het Stade d'Honneur in Oujda te hebben aan gedaan wil men voor het volgende officiële treffen verder het land in.

In de Marokkaanse media en door het eigen publiek enorm gewaardeerd, lijkt het erop dat de Marokkaanse bond gevolg gaat geven aan een lang verlangen. Waar eerst vooral het Grand Stade de Marrakech, het Stade Mohammed V in Casablanca en in mindere mate het Grand Stade d'Agadir werden gebruikt, is men na afgelopen weekend van plan het roer definitief om te gooien. Verschillende Marokkaanse bronnen onderstrepen het gerucht dat de FRMF voor de eerstvolgende interlandperiode het zuidelijk gelegen Laayoune als uitvalsbasis wil gebruiken. 

#TeamMarokko maakt zich dan op voor de eerste wedstrijd ter gelegenheid van de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup van 2021 in Kameroen. Medio november krijgt men dan buurland Mauritanie tegenover zich, de huidige nummer 105 op de FIFA Ranking. De speelhaven die hiervoor in gebruik genomen wordt is het Stade Sheikh Mohamed Laghdaf, wat ruimte biedt voor zo'n 15.000 supporters. 

Photocredit: FRMF.ma

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
frmf
team marokko
oujda
laayoune
afrika cup 2021
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?