Taarabt: 'Alle internationals mogen meer gaan scoren, daar schort het nu aan'

sport
144
14 okt 19:58
Het waren Rachid Alioui én Adel Taarabt die vanmiddag samen met de bondscoach Vahid Halilhodžić het Marokkaanse journaille te woorden stonden.
Als het aan de inmiddels 30-jarige linksbuiten van SL Benfica ligt dan mag men over de gehele selectie wat productiever zijn. Dat het momenteel nog niet echt wil vlotten bij #TeamMarokko ligt volgens Taarabt vooral aan de magere doelpuntenproductie. Wel is de zeventienvoudig international er stellig van overtuigd dat er binnen afzienbare tijd wat meer automatismen in het elftal worden geslepen én de hand van de bondscoach te zien zal zijn. 

'Het is lastig om in zo'n kort tijdsbestek aan structuur te werken'
In zijn analyse vergelijkt Taarabt een aantal keren de doorgaans gunstige situatie voor een clubtrainer, dit in tegenstelling tot die van een bondscoach: ,,De bondscoach wil dat we georganiseerd staan, de prioriteit ligt dus niet zo zeer op het maken van het spel. Maar daar staat ook tegenover dat we snel om moeten kunnen schakelen, zoals jullie weten schort het momenteel nog behoorlijk aan doelpunten. Dat het nog even zal duren staat buiten kijf, maar ik ben ervan overtuigd dat er binnenkort wat meer automatismen zichtbaar zijn en het elftal beter loopt.''

Photocredit: Kooralife (YouTube)
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
adel taarabt
team marokko
frmf
vriendschappelijk
gabon
tanger
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
champions league
premier league
bangladesh
genocide
hakim ziyech
afc ajax
uefa
raja
myanmar
israel
atlasleeuwen
frmf
team marokko
casablanca
politie
marrakech
golaso
ajax
iran
tanger
verenigde staten
daesh
eredivisie
caf
mohammed vi