'Marokko klaar voor beslissende derby tegen Algerije voor CHAN 2020'

sport
5
14 okt 22:00
Zaterdag speelt Marokko de allesbeslissende wedstrijd tegen Algerije voor CHAN 2020 volgend jaar in Kameroen.
Afgelopen maand speelden de mannen van Houcine Ammouta met 0-0 gelijk in Blida tegen de Algerijnen in een matige wedstrijd. Alles wijst erop dat de derby die zaterdag zal worden gespeeld een beladen heksenketel wordt. Vanaf vandaag was het voor de Marokkaanse supporters mogelijk om ticket te kopen voor de wedstrijd op de site www.frmf.ma van de Marokkaanse voetbalbond. 

Marokko speelt de wedstrijd in stade municipal de Berkane wat de thuishaven is van RSB Berkane, en de stadion heeft een capaciteit van maximaal 15.000 plaatsen. Verwacht wordt dat er veel belangstelling zal zijn voor de wedstrijd en dat de kaartjes dus heel snel uitverkocht zullen zijn. 

Bij Marokko zullen alle ogen gericht zijn op Ayoub el Kaabi die zelf schitterde in het shirt van RSB Berkane en voor hem op bekend terrein zal aantreden tegen de Algerijnen. De spits ontwikkelde zich bij RSB in korte tijd tot een echte goalgetter en verdiende daarvandaan een transfer naar het buitenland en werd hij ook international voor de nationale ploeg van Marokko. 

De wedstrijd begint om 21:00 uur Nederlandse tijd en zal uitgezonden worden door de zender Arryadia. 
© Redactie 2019
atlasleeuwen
marokko
algerije
chan2020
berkane
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
vahid halilhodžić
israël
islamic jihad
gazastrook
afc ajax
wydad
syrië
afrika cup 2021
palestina
benjamin netanyahu
atlasleeuwen
frmf
casablanca
politie
team marokko
marrakech
golaso
tanger
ajax
iran
daesh
eredivisie
verenigde staten
dgsn
mohammed vi