Ottman Azaitar wilt UFC in Marokko

sport
9
15 okt 10:06
"We hebben goede gezondheidszorg, goede infrastructuur, goede vluchten, goede hotels, goede locaties. We hebben alles al in Marokko", aldus de UFC-vechter.
De Duits-Marokkaanse lichtgewicht MMA-vechter Ottman Azaitar zei eerder deze week dat hij en zijn broer Abu Bakr in gesprek zijn met een UFC-team om het eerste Afrikaanse UFC-event in Marokko te houden.

"UFC moet naar Afrika komen, we hebben laten zien dat we het over kunnen nemen in de UFC, en nu willen we dat de UFC naar Afrika komt. We gaan het laten gebeuren", zei Ottman enthousiast.

"Naarmate meer Afrikaanse vechters indruk maken op het UFC-publiek is een UFC-gevecht op Afrikaanse bodem slechts een kwestie van tijd", meldde het doorgaans goed ingevoerde medium MMA Junkie. Ook Azaitar staat achter dat sentiment en vertelt enthousiast uit te kijken naar een UFC-gevecht in zijn thuisland. "Marokko is klaar en heeft alle infrastructuur die nodig is om een ​​UFC-evenement te organiseren", zei hij.

"Sommige mensen weten niet wat er allemaal gaande is in Marokko, maar Kamaru Usman en Henry Cejudo zijn net terug uit Marokko en ze zagen het met eigen ogen en ze kunnen het je vertellen", vervolgt Ottman.

De opmerkingen van de Marokkaanse MMA-krijger komen een maand nadat hij UFC-fans verwende met één van de rauwste, meest indrukwekkende KO-overwinningen ooit.
© MAROKKO.NL 2019
marokko
ottman azaitar
abu bakr azaitar
ufc
afrika
kamaru usman
henry cejudo
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
champions league
hakim ziyech
botola pro
afc ajax
premier league
turkije
aivd
cornelius haga lyceum
wydad
syrië
atlasleeuwen
frmf
team marokko
casablanca
politie
marrakech
golaso
ajax
iran
tanger
verenigde staten
daesh
eredivisie
caf
mohammed vi