CHAN 2020: #LokaalMarokko mag in uitverkocht huis kwalificatie veiligstellen

sport
5
15 okt 17:15
In een volgepakt Stade Municipal de Berkane - stadion van Botola Pro-formatie RS Berkane - moet het lokale elftal ten koste van Algerije kwalificatie afdwingen.
In de laatste horde om kwalificatie voor dit eindtoernooi kan het elftal van bondscoach Houcine Ammouta uitkijken naar voldoende support. Vanmiddag bracht de Marokkaanse voetbalbond FRMF naar buiten dat er geen wedstrijdkaarten meer beschikbaar zullen zijn voor dit beladen affiche. Waar dit lokale elftal (enkel bestaande uit internationals die vertoeven in de Botola Pro) in de heenfase van deze laatste kwalificatieronde nog bleef haken op een doelpuntloos gelijkspel in het Algerijnse Blida, krijgt aankomende zaterdag de kans om een ticket te verzilveren voor het eindtoernooi wat begin januari in de Kameroen van de grond moet komen. 

Eerder deze week trad dezelfde bond naar buiten met de mededeling dat vier krachten die aanvankelijk deel uitmaakten van de selectie van de hoofdmacht, aan zullen sluiten bij het lokale elftal. Ammouta zal zijn basiself ook kunnen formeren met Walid El Karti, Ismael El Haddad (Wydad Casablanca), Abdelkarim Baadi (HUSA Agadir) én Anass Zniti (Raja Casablanca). Hiernaast deed hij ook een beroep op FUS Rabat-linksback Saad Ait Khourssa. 

Wedstrijdgegevens #LokaalMarokko - Algerije:
datum: 19/10/2019
tijd: 21:00 Nederlandse tijd, 20:00 lokaal
arbitrage: Mahamadou Keita (Mali)
stadion: Stade Municipal de Berkane
zender: Arryadia (internationaal te ontvangen)

Photocredit: FRMF.ma
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
houcine ammouta
berkane
chan 2020
algerije
kwalificatie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
vahid halilhodžić
afrika cup 2021
israël
mauritanië
islamic jihad
gazastrook
palestina
rabat
caf
wydad
atlasleeuwen
frmf
casablanca
team marokko
politie
marrakech
golaso
ajax
tanger
iran
verenigde staten
daesh
eredivisie
dgsn
mohammed vi