Transfer Talks: 'ACF Fiorentina concreet voor opgeleefde Amrabat'

marokko
2
17 okt '19
Het zou heel goed kunnen dat het jeugdexponent van FC Utrecht zich deze winterse transferwindow nog waagt aan een overstap.

Waar men eerder in de Italiaanse media met het gerucht op de proppen kwam, vult het Algemeen Dagblad er vanavond aan toe dat de interesse van ACF Fiorentina concreter is. De huidige nummer acht van de Serie A zou zich maar al te graag willen versterken met de man die nog altijd onder contract staat bij Club Brugge. Na een mindere periode in de Jupiler Pro League te hebben gekend na zijn komst uit de Kuip leeft Sofyan Amrabat tot op heden helemaal op in de Italiaanse hoogste voetbalafdeling, in de kleuren van het twee plekke lager geklasseerde Hellas Verona. 

ACF Fiorentina wil zaken doen met Club Brugge, huurder Hellas Verona eveneens
Buiten zijn debuut om stond de twaalfvoudig Marokkaans-international zesmaal op het wedstrijdformulier als basiskracht. Trainer Ivan Juric is erg gecharmeerd van de huurling, in gesprek met het supportersmedium Hellaslive.net gaf de 44-jarige Kroaat te kennen zelfs al een definitieve aankoop te zien in de box-to-box middenvelder. In het huurcontract wat men overeenkwam met Club Brugge werd ook een koopclausule opgenomen, onduidelijk is voor welk bedrag die optie gelicht kan worden. 

Bij Brugge ligt de speler in kwestie nog tot medio 2022 vast. 

Photocredit: Fantamagazine.it

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
team marokko
serie a
sofyan amrabat
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?