Knieblessure nekt Vitesse's Tannane, na winterstop weer inzetbaar

sport
3
17 okt 22:35
De voormalige contractspeler van Saint-Étienne kreeg aanvankelijk het voordeel van de twijfel, later bleek een operatie toch noodzakelijk.
Het ziet ernaar uit dat Vitesse pas na de winterstop weer kan beschikken over Ousamma Tannane. De nog maar 25-jarige rechtsbuiten haalde de eindstreep tijdens het competitietreffen met FC Utrecht niet (red. 2-1 zege). Na sindsdien niet meer te hebben geacteerd namens zijn werkgever werd vandaag dus de ernst van zijn kwetsuur via de officiële kanalen gecommuniceerd door de Arnhemmers. Trainer Leonid Slutsky vond in het jeugdproduct van sc Heerenveen tot op heden juist een prima schakel in de voorhoede. Uit de negen Eredivisie-affiches die hij binnen de lijnen doorbracht kwamen drie assists en één treffer rollen. 

Tannane van de regen in de drup, Vitesse bood uitkomst en legde de international vast
De huidige nummer vier van de competitie nam Tannane dus afgelopen zomer definitief over van 'Les Verts'. Echt doorbreken in de Ligue 1 deed de negenvoudig Marokkaans-international niet: buiten de prima beurten tijdens het begin van zijn dienstverband wist de vleugelspits niet te overtuigen in het Stade Geoffroy Guichard. Iets wat maakte dat uitleenbeurten een uitweg boden voor beide partijen. De Ligue 1-formatie deed de aanvaller tot twee keer toe tijdelijk van de hand, gegadigden waren achtereenvolgens UD Las Palmas en het afgelopen seizoen FC Utrecht. 

Bij Vitesse ligt de voormalig Heraclied nog tot medio 2022 vast. 

Photocredit: WH2PWE
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
ousamma tannane
vitesse
eredivisie
kwetsuur
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
wydad
cafchampionsleague
afc ajax
rabat
saudi professional league
champions league
hakim ziyech
raja
botolapro
mike pompeo
atlasleeuwen
frmf
team marokko
casablanca
politie
marrakech
golaso
ajax
iran
tanger
verenigde staten
daesh
eredivisie
caf
mohammed vi