Bundesliga bejubelt Schalke 04's Harit, verkozen tot 'Speler v/d Maand'

sport
1
18 okt 17:02
Dat Amine Harit zich nu al bepalend toont op de Duitse velden is ook de beheerder van de competitie niet ontgaan, beloond werd hij vanmiddag.
Met vier treffers en twee assists kan het jeugdproduct van FC Nantes nu al terugkijken op een keurig moyenne in dit 'nog te beginnen' seizoen. Na het afgelopen seizoen deel uit te hebben gemaakt van het tweede plan van Schalke 04, lijkt de aanvallende middenvelder langzaam maar zeker weer zijn draai te vinden in het Duitse hoogste niveau. Logisch gevolg hiervan was dat de Bundesliga hem verkoos tot 'Speler van de Maand', de maand waarin hij de eerder genoemde productiviteit voor zijn rekening nam. Echter is de Marokkaans-international ook in het Duitse bekertoernooi niet te benijden, uit de enkele ontmoeting in die competitie kwamen liefst twee assists rollen. 

In Gelsenkirchen ligt Harit overigens nog tot medio 2021 vast. Zoals gezegd kwam hij in de zomer van 2017 voor een geschatte transfersom van zo'n €8 miljoen over uit de Ligue 1. Zijn moyenne over de drie seizoenen dat hij in de kleuren van 'Die Königsblauen' speelt staat momenteel op acht doelpunten en veertien assists uit 63 officiële optredens. Photocredit: (@Bundesliga_DE) Twitter
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
team marokko
amine harit
bundesliga
schalke 04
verkiezing
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
vahid halilhodžić
wydad
syrië
afc ajax
botolapro
amsterdam
raja
assist
botola pro
gazastrook
atlasleeuwen
frmf
casablanca
politie
team marokko
marrakech
golaso
tanger
ajax
iran
daesh
eredivisie
verenigde staten
dgsn
mohammed vi