Driessen trapt na: 'Lekjaa had totaal geen relatie met familie Ihattaren' (video)

marokko
4
19 okt '19
Of de Marokkaanse voetbalbond ook de kosten op zich heeft genomen voor de Janazah, dat laat Valentijn Driessen in het midden.

Waar Mohammed Ihattaren zelf langzaam maar zeker weer de draad oppakt na het overlijden van zijn vader, barst de langslepende interlanddiscussie rondom zijn persoon weer los. Zo ook gisteravond bij Veronica Inside waar de chef-voetbal van de Telegraaf zijn licht liet schijnen over de kwestie. Driessen vertelde het totaal ongepast te vinden dat bondsvoorzitter Faouzi Lekjaa bij de uitvaart van diens vader aanwezig was, vooral omdat hij in zijn wetenschap totaal niets van doen heeft met de familie. Iets waar een andere tafelgast, Johan Derksen, zich volledig in kon vinden.

Laatstgenoemde deed nog een duit in het zakje door eraan toe te voegen dat Oranje-bondscoach Ronald Koeman zich wel zo snel als kan moet voegen bij de familie. Om hen een hart onder de riem te steken en niet onbelangrijk, te polsen hoe het ervoor staat met de nog te nemen interlandkeuze van de 17-jarige PSV'er.

Photocredit: Veronica Inside (YouTube)

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
valentijn driessen
telegraaf
veronica inside
mohammed ihattaren
team marokko
oranje
knvb
frmf
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?