Casablanca: Pedofiel aangehouden. Minstens 14 slachtoffers (video)

marokko
1
23 okt '19
Een 50-jarige man wordt ervan beschuldigt minstens 14 meisjes te hebben misbruikt.

De wijk Lissasfa in Casablanca werd opgeschrikt door het nieuws rondom de recente aanhouding van een pedofiel die minstens 14 slachtoffers zou hebben gemaakt. De man werd zaterdagochtend aangehouden in de wijk Hay Hassani.

De man zou naar verluidt zijn slachtoffers uitzoeken nabij een school in de wijk Lissasfa, meldt dagblad Assabah. De meeste slachtoffers zijn tussen de zes en acht jaar oud. De man verleidde de jonge kinderen met snoep en geld en lokte ze mee naar een afgelegen plek om ze te misbruiken.

Na meerdere meisjes te hebben verkracht veranderde de pedofiel van tactiek om achterdocht te voorkomen. Hij betaalde een jong meisje om andere meisjes te selecteren en naar zijn huis te brengen. "Ze vertelde haar jonge slachtoffer over een man die hen veel cadeautjes en snoepjes zou geven", schrijft de krant.
Op heterdaad betrapt De zaak kwam aan het rollen nadat een moeder van één van de slachtoffertjes merkte dat haar dochtertje niet meer naar school wilde. Het meisje biechtte uiteindelijk alles op. De moeder waarschuwde vervolgens de ouders van enkele andere kinderen en kwamen daarna tot de conclusie dat hun kinderen hetzelfde lot hadden ondergaan.

De ouders bekokstoofden een val om de pedofiel op heterdaad te betrappen. De gealarmeerde politie heeft daarna de man in hechtenis genomen en is een onderzoek gestart.
 

© MAROKKO.NL 2019
marokko
casablanca
lissasfa
pedofiel
basisschool
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?