Meer dan 8.200 arrestaties in Casablanca in 10 dagen

marokko
3
24 okt '19
De arrestaties zijn het gevolg van de recent geïntensiveerde politiecampagne in Casablanca die als doel heeft het gevoel van veiligheid onder burgers te versterken.
De veiligheidsoperaties in verschillende delen van Casablanca hebben tussen 10 en 21 oktober geresulteerd in 8.225 aanhoudingen, waarvan 6.094 arrestanten op heterdaad zijn betrapt en 2.131 arrestaties als gevolg van politieonderzoek, meldt de nationale veiligheidsdienst DGSN in een verklaring.

Bij de verschillende politieoperaties zijn meer dan 300 messen, 200 kg hasj, 192 kg cocaïne, 8.615 pillen, 5.075 flessen alcohol, 201 mobiele telefoons en 56 voertuigen in beslag genomen.

De politieoperaties omvatten voornamelijk overtredingen die een gevoel van onveiligheid onder burgers creëren, zoals diefstal, geweldsdelicten, seksuele delicten, fraude, financiële delicten, oplichting en drugshandel.

De operaties zijn uitgevoerd in samenwerking met de Onderzoeks- en Interventie Brigade, de Nationale Criminele Politie Brigade (BNPJ) op basis van proactief onderzoek.
© MAROKKO.NL 2019
marokko
casablanca
arrestatie
dgsn
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi