Raja Casablanca wint eerste competitiewedstrijd van dit seizoen

0
24 okt '19
Een maand na de start van Botola Pro heeft Raja Casablanca eindelijk zijn eerste competitiewedstrijd gespeeld.

In de Mohammed V stadion kreeg de Marokkaanse topclub Raja Beni Mellal op bezoek en won de thuisploeg met 2-0 van de promovendus. Zonder international Badr Benoun begon Raja Casablanca goed aan de wedstrijd en kreeg de thuisploeg een strafschop in de 20e minuut die feilloos werd ingeschoten door aanvoerder Mouhcine Metouali.

In de tweede helft bleef Raja doordrukken en was het de Congolese aanvaller Malango Ngita die met een fraaie kopbal op aangeven van Soufiane Rahimi voor de eindstand zorgde. Raja Casablanca begint goed aan dit seizoen en speelt volgende week zaterdag de derby tegen Wydad Casablanca in de Mohammed VI Cup.