Beaumelle én Sellami geslachtofferd door nieuw aangestelde Roberts

marokko
2
25 okt '19
De man die het stokje overneemt van voormalig technisch directeur Nacer Larguet zorgde meteen voor wat personele veranderingen.

In een uitgebreide persconferentie deed de kersverse technisch directeur van de Marokkaanse voetbalbond FRMF uit de doeken welke doelstellingen hij voor ogen heeft bij zijn nieuwe werkgever. De beleidsman die voorheen in verschillende functies werkzaam was bij de voetbalbond van Wales, benadrukte de noodzaak om het opleidingsmodel binnen het Marokkaanse voetballandschap te gaan hervormen. Nog meer dan voorheen moet men vanuit de bond vorm gaan geven aan de technische ontwikkeling van het voetbal, aldus de voormalig assistent-trainer van 'The Dragons'.

Een belangrijke verschuiving die, naar wat nu lijkt, door Roberts zelf is ingezet is het afscheid nemen van respectievelijk Patrice Beaumelle én Jamal Sellami. Beaumelle, het meest bekend als dé rechterhand van voormalig bondscoach Hervé Renard, was tot aan #JongMarokko's mislukte kwalificatiecampagne eindverantwoordelijke van die ploeg. Sellami op zijn beurt trok de kar bij de U20-lichting van de Marokkaanse bond. 

Directe opvolgers voor de twee bondscoaches zijn nog niet genoemd of aangesteld. 

Photocredit: FRMF.ma (YouTube)

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
team marokko
frmf
osian roberts
jamal sellami
patrice beaumelle
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?