Amallah over #TeamMarokko: 'Definitieve keuze nog niet aan de orde'

marokko
2
25 okt '19
De 22-jarige Selim Amallah, gisteravond nog trefzeker voor Standard Luik in de UEFA Europa League, is er nog niet over uit.

Al kreeg Amallah een definitieve uitverkiezing toebedeeld voor het 'grote Marokko', werd hij beloond met een plek op de reservebank tegen Gabon (red. 2-3 verlies, Tanger), tóch schuift de aanvaller een definitieve keuze inzake zijn interlandcarrière nog voor zich uit. In gesprek met het Belgische Walfoot.be vertelt de voormalig contractspeler van Royal Excel Moeskroen kort over zijn eerste ervaring bij #TeamMarokko. ,,Ik ben heel warm verwelkomd door de rest van de selectie, heb het zeker naar m'n zin gehad. Sowieso is het een grote eer om je land te mogen vertegenwoordigen. Echter, van een definitieve keuze is nog geen sprake, pas als er een officiële interland in het vooruitzicht ligt zal ik een beslissing nemen. Maar voor nu heb ik in ieder geval wel een goed idee van hoe het eraan toe gaat.''

Qua productiviteit staat de teller voor de rechtspoot nu op drie treffers en één assist in alle competities (Jupiler Pro League, UEFA Europa League én de Beker van België).

Photocredit: Newsfounded.com   

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
selim amallah
team marokko
frmf
standard luik
jupiler pro league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?